Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ενημέρωση από τον ΕΟΣΛΜΑ-Υ για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου

Κύριε Πρόεδρε, Κατ αρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την διάθεση σας να συμβάλλεται στην προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, για την επιτυχημένη διοργάνωση για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ταυτόχρονα δύο σημαντικών δρομικών αγωνιστικών εκδηλώσεων του Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου
Όπως γνωρίζετε την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 θα διεξαχθεί ο «1ος Μαραθώνιος Ναυπλίου», με τη συμμετοχή δρομέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Επίσης, στα πλαίσια διεξαγωγής του Μαραθωνίου δρόμου, θα διεξαχθούν οι Αγώνες: Ημιμαραθωνίου, 5 χλμ. καθώς και ο Αγώνας Δρόμου κοινωνικής προσφοράς, 2,5 χλμ, τα έσοδα του οποίου θα αποδοθούν για τα γεύματα αγάπης της ενορίας της Ευαγγελίστριας.
Η Ο.Ε. στα πλαίσια των αποφάσεών της έχει πάρει μια σειρά από σημαντικές πρωτοβουλίες , για την διεξαγωγή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων με τις δυνατών καλύτερες προϋποθέσεις για τους συμμετέχοντες δρομείς με σημαντικότερες από αυτές:


Την χάραξη και μέτρηση  της διαδρομής του Μαραθωνίου με βάση τον κανονισμό της IAAF – AIMS.
Το καθορισμό της ώρας εκκίνησης του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου στις 09:00
Την Θέσπιση και δύο ακόμα μικρότερων αγώνων, του Αγώνα Δρόμου των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ, με επίσημή μέτρηση των διαδρομών.
Την θέσπιση βράβευσης για την πολυπληθέστερη Συμμέτοχη εκ μέρους των Συλλόγων δρομέων.
Την θέσπιση βράβευσης για τις ηλικιακές κατηγορίες: 45 - 59 και 60+
Την διοργάνωση αγώνα κοινωνικής προσφοράς 2,5 χλμ.
Την συμμετοχή στους αγώνες των Μαθητών των Σχολείων του Δήμου Ναυπλίου
Γενικότερα αυτό που θα διαπιστώσουν οι συμμετέχοντες δρομείς θα είναι μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για την όσον το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την διοργάνωση των αγώνων με τις υψηλότερες προδιαγραφές και προϋποθέσεις

Η Ο.Ε. θέλοντας να συμβάλλει στην ανοδική πορεία και την περαιτέρω ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα, θέσπισε επίσης τις ομαδικές εγγραφές, από 6 άτομα και πάνω, καταβάλλοντας ως αντίτιμο συμμετοχής το ποσό των 10€ ανά άτομο για τον Μαραθώνιο και 7€ ανά άτομο για τον Ημιμαραθώνιο (αναλυτικά περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.nafpliomarathon.gr).

Επίσης, η Ο.Ε. θέλοντας να δώσει κίνητρα συμμετοχής στους Συλλόγους θα συμβάλει στη μετακίνηση, προσφέροντας μετακίνηση με λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αργολίδας από και προς το Ναύπλιο με 50% μειωμένη τιμή εισιτηρίου, καθώς πέρα από τις εκπτώσεις σε όλα τα ξενοδοχεία της Αργολίδας και ειδική τιμή στην διαμονή στα Ξενοδοχεία του Τολού, μετά την επίσημη συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού (www.tolo.gr), εξασφαλίζοντας παράλληλα πέρα από τις μειωμένες τιμές διαμονής και την δωρεάν μετακίνηση από και προς το Τολό (Ναύπλιο - Τολό) την ημέρα του αγώνα (23/03/14). Αναλυτικά περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.nafpliomarathon.gr).


Τέλος σας στέλνουμε την Προκήρυξη- Πρόσκληση Συμμετοχής, με την οποία σας ενημερώνουμε για τον τρόπο ομαδικής εγγραφής των μελών σας και σας παρακαλούμε για την  ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων.

Αναλυτικά:
Οι Σύλλογοι για την εγγραφή των μελών τους, θα πρέπει να κατεβάσουν το σχετικό έντυπο των ομαδικών Εγγραφών που υπάρχει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, και να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Μαραθωνίου, στα τηλέφωνα 27520-99085 και FAX: 27520 - 23288.
Για την υποβολή των έντυπων δηλώσεων συμμετοχής, θα πρέπει:
Να κατατεθεί (ή να αποσταλεί ηλεκτρονικά, η με Fax ή ταχυδρομικά) η αναλυτική ονομαστική κατάσταση των δρομέων-μελών του Συλλόγου και
μαζί με την κατάσταση να προσκομιστούν οι δηλώσεις συμμετοχής καθενός δρομέα-μέλους σας ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ και με πλήρη στοιχεία
Η πληρωμή του συνολικού αντιτίμου συμμετοχής θα πρέπει να γίνει  με την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης στην ALPHA BANK (αρ. λογ. 540 00 2002 013224     IBAN GR69 0140 5400 5400 0200 2013 224 BIC CRBAGRAA). Στην περίπτωση κατάθεσης, ο υπεύθυνος εγγραφής της ομάδας του εκάστοτε Συλλόγου θα πρέπει να αποστείλει αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης στο Γραφείο Μαραθωνίου στο FAX: 27520-23288.
Για να εφαρμοστεί η παραπάνω διαδικασία θα πρέπει οι εγγραφές να υποβληθούν έγκαιρα και σε κάθε περίπτωση πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων (15 Μαρτίου 2014).
Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε εγκαίρως τα μέλη σας για τα παραπάνω. Συνημμένα θα βρείτε την Προκήρυξη – Πρόσκληση συμμετοχής και υπόδειγμα κατάστασης ομαδικής εγγραφής..

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

       
Με χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος
Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας

                                                     
                                                                 
Βύρλας Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου