Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Ανόπαια Ατραπός 2018 : Δελτίο τύπου και προσωρινά αποτελέσματα.

Με ρεκόρ συμμετοχών και επιδόσεων, πραγματοποιήθηκε ο 9ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «Ανόπαια Ατραπός», στην περιοχή του Καλλίδρομου όρους!
Με  376 έγκυρες εγγραφές και 305 αθλητές και αθλήτριες, να τερματίζουν,  απολαμβάνοντας τις ιδανικές συνθήκες καιρού και εδάφους, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και ενθουσιώδες κοινό!
Στους άνδρες, ο Κώστας Γιαννόπουλος του Συλλόγου Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα» και της Dynafit Greece συνέτριψε το ρεκόρ διαδρομής, με χρόνο 1:09:13. Δεύτερος ο Χρήστος Παπαδογιώργος με χρόνο 1:12:46 και τρίτος ο Χρήστος Θάνος με χρόνο 1:13:37.

Στις γυναίκες πρώτευσε η Θεοδώρα Αναστασιάδη με χρόνο 1:39:34. Δεύτερη αναδείχθηκε η Σπυριδούλα Παλάντζα με χρόνο 1:41:47 και τρίτη η Παναγιώτα Δημακάκου με χρόνο 1:42:50.
Οι συμμετέχοντες δέχθηκαν τις υπηρεσίες αποκατάστασης που προσέφερε το Τμ. Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, εκφράζοντας θερμά σχόλια για την συνεργασία του Συλλόγου και του ΤΕΙ η οποία προσδίδει ιδιαίτερο χρώμα και σημασία στον αγώνα, ενώ είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών και τον αρχαιολογικό χώρο.
Όλοι, αθλητές και διοργανωτές, απόλαυσαν τον αναβαθμισμένο αγώνα και έδωσαν ραντεβού στον ιερό χώρο των Θερμοπυλών, για τον επετειακό 10ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος «Ανόπαια Ατραπό», στις 5 Μαΐου 2019!!!!



Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα εδώ 

3 σχόλια:

  1. Θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογό σας, για την άψογη διοργάνωση!...Ενα μεγαλο "ευχαριστώ" και στους εκπληκτικούς και ευγενέστατους Εθελοντές !...Θα είμαστε πάλι εκει τού χρόνου ! Νίκος Ραπτοδήμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά μπράβο στο Σύλλογο και στους εθελοντές και σε όσους έκαναν αυτόν τον αγώνα μια εκπληκτική ανάμνηση για όλους μας .Προσωπικά το κατηφορικό κομμάτι από τα καλύτερα μονοπάτια που έχω τρέξει. Του χρόνου στο επετειακό και πάλι εκεί θα είμαστε!!!!!!!!Γιάννης Κωνσταντινιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πολύ για τον υπέροχο αυτό αγώνα! Πολύ καλή οργάνωση και ακόμη καλύτερη σηματοδότηση ! Ευχαριστούμε και τα παιδιά από το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας για την προσφορά τους! Και του χρόνου!!!
    Ελενα Κανελλοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή