Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

6ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος «Ανόπαια Ατραπός» στις Θερμοπύλες. Η ώρα πλησιάζει !

6ος ΟΡΕΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ
ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ 3-5-2015


Καθώς λίγες ημέρες απομένουν για αυτό τον ιστορικό ορεινό αγώνα οι συμμετοχές έχουν φτάσει τις 250. Θυμίζουμε στους δρομείς ότι οι εγγραφές συνεχίζονται στο http://trahina-runners.blogspot.gr. μέχρι τη συμπλήρωση των 300 αθλητών. Ο αριθμός που θέτει η διοργάνωση σαν μέγιστο είναι συμβολικός θέλοντας να τιμήσει τους τριακόσιους πολεμιστές του Λεωνίδα που θυσιάστηκαν στη Μάχη των Θερμοπυλών.
Για αυτή την έκτη διοργάνωση ο αγώνας είναι αισθητά αναβαθμισμένος.
Συνοπτικά αναφέρουμε:

Ο τερματισμός θα γίνει στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών (Μουσείο), πολύ κοντά στο Μνημείο του Λεωνίδα. Εκεί θα βρίσκεται και η γραμματεία από όπου οι αθλητές θα παραλάβουν και τους αριθμούς συμμετοχής.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χορηγός του αγώνα είναι η αθλητική εταιρεία Dynafit και τα καταστήματα Κλαουδάτος. Στο χώρο τερματισμού θα υπάρχει περίπτερο με τα προϊόντα της εταιρείας.
Δωρεάν μεταφορά αθλητών με λεωφορεία της διοργάνωσης από το χώρο τερματισμού στο χώρο εκκίνησης.
Ακριβώς απέναντι από το χώρο τερματισμού υπάρχει η ιαματική πηγή Θερμοπυλών με νερό στους 40οC, ιδανικό για αποκατάσταση μετά των αγώνα.
Σε απόσταση 1.5χλμ. υπάρχει η Ιαματική πηγή Καλλιδρόμου (με φυσική πισίνα) με νερό στους 35οC, ιδανικό για αποκατάσταση μετά των αγώνα.
Ηχητικά η διοργάνωση θα καλυφθεί από τον γνωστό DJ Pappa.
Οι συνοδοί των αθλητών, κατά την ώρα διεξαγωγής του αγώνα, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του Μουσείου με οτπικοακουστικό υλικό  για τη Μάχη των Θερμοπυλών.

Προσοχή: Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών – πληρωμών είναι η Τρίτη 28/04/2015 και δεν δίδεται καμία παράταση. 


Εκ της οργανωτικής επιτροπής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου