Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

13ος Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης, με ρεκόρ συμμετοχών στον Μαραθώνιο !

Το αγωνιστικό διήμερο στην Οίτη, το Βουνό του Μυθικού Ηρακλή, έκλεισε με ρεκόρ συμμετοχών στον Μαραθώνιο αλλά και μεγάλη συμμετοχή  στους δυο άλλους αγώνες  που συμπληρώνουν τη τριάδα των διαδρομών.

Μεγάλος νικητής του Μαραθωνίου αναδείχτηκε, ο Δημήτρης Δημητρίου, των «Φυτοφάγων», με χρόνο: 04:46:08,  2ος  ο  Δημήτρη Ελευθερίου, της Dynafit με χρόνο: 05:11:40 και 3ος ο Θεόδωρος Δημητρακάκης, με χρόνο 05:20:34.

Στις γυναίκες, μεγάλη νικήτρια, αναδείχτηκε η Δήμητρα Τσαλοκώστα, με χρόνο: 05:45:40 (κατηγορία 40+ ), 2η η Μαρία Ξανθή  της ομάδας  «The Runner’s Project», με χρόνο: 06:29:40 (κατηγορία 18-39) και 3η η  Παναγιώτα Δημακάκου, της ομάδας «Mad Goats» , με χρόνο: 07:09:06 (κατηγορία 18-39).


Ο ιδανικός καιρός βοήθησε όλους τους αθλητές  να έχουν μια πολύ καλή απόδοση και να ευχαριστηθούν τη διαδρομή, από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ και οι δέκα σταθμοί τροφοδοσίας, που λειτούργησαν άψογα, διευκόλυναν  αθλητές και αθλήτριες  να αποδώσουν τα μέγιστα.

Στη μεσαία διαδρομή,  σε ένα πανέμορφο αλλά και απαιτητικό μονοπάτι, στον Helleborus Half Marathon 16,2χλμ,  είχαμε πολύ δυνατό ανταγωνισμό, μιας και τη γραμμή τερματισμού, πέρασαν μαζί, με διαφορά κλάσματος δευτερολέπτου,  ο Μιχάλης Καλλιμάνης της ομάδας  «The Runner’s Project»  και ο Χρήστος Παπαδογεώργος .

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να μοιραστούν μαζί  τη 1η θέση, έχοντας ακριβώς πίσω τους στη 2η θέση τον Παναγιώτη Μοσχονά , της ομάδας «Mad Goats» με χρόνο: 01:41:47 και στην 3η θέση τον Χρήστο Αγνουσιώτη , της ομάδας The «Runner’s Project»  με χρόνο: 01:44:33.

Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχτηκε η Βηθλεέμ Σαπίου της Tecnica, με χρόνο: 01:57:11, με 2η τη Φωτεινή Κολόκα της Salomon Hellas, με χρόνο 02:06:52 και 3η τη Σπυριδούλα Παλάντζα με χρόνο: 02:12:40.

Στη μικρότερη διαδρομή, στις “Farmakides” 6.4 klm, μια διαδρομή εισαγωγής στο ορεινό τρέξιμο, είχαμε πολλούς νέους αθλητές και αθλήτριες, πολλές συμμετοχές αλλά και ρεκόρ διαδρομής, από τον Θανάση Χάδο, (Sariza / hotelvraikastro)  με χρόνο: 38 λεπτά και 51 δεύτερα .

Στη δεύτερη θέση, τερμάτισε  o Γιάννης Κλόκας, από τον ΣΔΥ Βόλου, με χρόνο: 00:40:54 και στην 3η θέση,  ο Στέλιος Μαργαρίτης, του Φιλαθλητικού Λαμίας, με χρόνο: 00:42:1.

Στις γυναίκες, 1η ήρθε η Κορνηλία Ρήγα, με χρόνο: 00:59:32, από τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Λαμίας, 2η η Δήμητρα Σίμου, με χρόνο : 01:02:57 και 3η η Αγγέλα Πανούσου, από το Fit Garage, με χρόνο: 01:03:23.

Η μεγάλη έκπληξη του 13ου Hercules Mountain Marathon, είναι  το δώρο για τον  νικητή του Μαραθωνίου, ο οποίος, κέρδισε ένα πλήρες ταξίδι στις Άλπεις, ευγενική χορηγία του Τξιδιωτικού Πρακτορείου Laina Tours και με τη συμμετοχή του Συλλόγου “Τραχίνα”.

Το πακέτο, περιλαμβάνει, αεροπορικό εισιτήριο, διαμονή και κόστος συμμετοχής σε αγώνα, ενώ ο προορισμός και η επιλογή του αγώνα, είναι στην ευχέρεια  του νικητή.

Για τη διαμόρφωση του εξαιρετικού αποτελέσματος, σε όλα τα επίπεδα, εργάστηκαν, πολλοί εθελοντές, φορείς και υπηρεσίες. Χωρίς τη βοήθειά τους, σίγουρα, το αποτέλεσμα, δεν θα ήταν το ίδιο. Τους οφείλουμε, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά τους.



Ευχαριστούμε :

Τον Δήμο Λαμιέων, για την αμέριστη υποστήριξη στη διοργάνωση του αγώνα.

Την Τοπική Κοινότητα Υπάτης, για τη στήριξη και τη φιλοξενία της.

Το Ίδρυμα Ρούσκα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γεώργιο Ρούσκα, για την παραχώρηση χώρων του Ιδρύματος .

Τον Εκπολιτιστικό - Επιμορφωτικό σύλλογο Υπάτης “Αινιάνες”, για την άψογη διοργάνωση του Pasta Party προς τιμήν των αθλητών, αλλά και την παροχή διευκολύνσεων και άλλων παροχών προς τους αθλητές, όπως το γυμναστήριο για την αποκατάσταση.

Την εταιρεία Dynafit : Για τη συνεργασία στην προσφορά προς τους αθλητές παροχών υψηλής ποιότητας.

Την εταιρεία Herkuless , για την προσφορά των ζυμαρικών αλλά και την κάλυψη των πρώτων υλών, για το Pasta Party .

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Laina Tours για την προσφορά αεροπορικού ταξιδιού στον νικητή του Μαραθωνίου

LaMia Stevia: Για την προσφορά στους νικητές των αγώνων καινοτόμων  προϊόντων Στέβιας.

Τους εθελοντές, σε όλα τα επίπεδα, από σταθμούς, συνοδούς ασφαλείας-σκούπες, ασφάλεια διαδρομής, Γραμματεία, Τερματισμό και στον γιατρό της διοργάνωσης, ο οποίος, παρέμεινε μέχρι τον τερματισμό του τελευταίου αθλητή.



Η Οργανωτική Επιτροπή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου