Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Διήμερο εκδηλώσεων με ενημέρωση και εθελοντισμό , από τον Σύλλογο "Τραχίνα"

Ένα  διήμερο , γεμάτο με ενημέρωση σε θέματα υγείας και προπονητικής τακτικής αλλά και με εθελοντισμό, με τη συμμετοχή στην Πανευρωπαϊκή δράση "Let's Do It Greece" για τα μέλη του  συλλόγου  "Τραχίνα" και τους φίλους του.
Το Σάββατο το απόγευμα, μέλη και φίλοι του συλλόγου, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον, τις ομιλίες δυο διακεκριμένων επιστημόνων,  σχετικά με την υγεία του δρομέα  και τους κινδύνους που εγκυμονούν για την καρδιά, οι μεγάλες αποστάσεις αλλά και τακτικές προπόνησης  αερόβιας αντοχής για ερασιτέχνες δρομείς  μεγάλων αποστάσεων.
Την Κυριακή , συμμετέχοντας όπως και πέρσι , στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής εθελοντικής δράσης,  "Let's Do It Greece", μέλη του συλλόγου , καθάρισαν τον Ιστορικό χώρο του μνημείου του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών.
Ευχαριστούμε τα μέλη για τη συμμετοχή και δίνουμε το ραντεβού στον επόμενο στόχο, στη διεξαγωγή του 8ου Ορεινού αγώνα τρεξίματος "Ανόπαια Ατραπός", την Κυριακή 7  Μαΐου 2017



Δείτε φωτογραφίες , από την ενημερωτική εκδήλωση και τον καθαρισμό, στα πλαίσια του Let's Do It Greece :


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου