Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Σύλλογος "Τραχίνα" συμμετέχει στο Wheeling2help και σας καλεί όλους στη μεγαλύτερη ανθρώπινη αλυσίδα !

Το απόγευμα της Πέμπτης  22 Σεπτέμβρη, δημιουργούμε μία ανθρώπινη αλυσίδα στη Λαμία και αγκαλιάζουμε τις τέσσερις πλατείες της πόλης μας.
Ο Σύλλογος "Τραχίνα" συμμετέχει ενεργά στην εθελοντική αυτή προσπάθεια και  προσκαλεί τα μέλη του αλλά και φίλους του Συλλόγου, να  "αγκαλιάσουν" τη Λαμία σε μια ιδιαίτερα συμβολική κίνηση , με επίκεντρο συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα.
Στόχος μας ήταν αρχικά η συγκέντρωση 700 εθελοντών με θετική ενέργεια, με τεράστιο χαμόγελο και να πιαστούμε χέρι - χέρι δημιουργώντας μια τεράστια αγκαλιά στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα :
Αγκαλιάζουμε την πόλη μας, αγκαλιάζουμε την αναπηρία, την ιδιαιτερότητα, τη διαφορετικότητα …….τη μοναδικότητα.

Αυτή η τεράστια αγκαλιά θα αποτυπωθεί από το φωτογραφικό φακό και το drone του Άκη Λούκα σε μοναδικές αεροφωτογραφίες και video που θα «ταξιδέψουν» την Λαμία μας παντού.

Σε ειδικό banner θα αποτυπωθούν επίσης , πέρα από την αεροφωτογραφία, και όλοι οι Σύλλογοι που θα συμμετέχουν.

Την ίδια μέρα - που θα περάσει και το Wheeling2help vol.2 από την Λαμία ποδηλατώντας από Κων/πολη μέχρι Ηράκλειο Κρήτης με πρωτεργάτη το δικό μας Λαμιώτη τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη   -  οργανώνουμε  μία μεγάλη γιορτή στην πλατεία Πάρκου με δραστηριότητες σχετικές με την αναπηρία, βιωματικές δράσεις, αθλητικές δραστηριότητες δημιουργική απασχόληση  για παιδιά και μεγάλους, ενημέρωση, μουσική και  στόχο την αγορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων  ……………                                

Η  εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων.      

«Όλη η Λαμία μία Αγκαλιά»

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου