Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Το γυμναστήριο '' ballad center '' , στον Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης 'Ηρακλής' !

Το Γυμναστήριο '' ballad center '' στην Λαμία όπως σε κάθε μεγάλο αθλητικό γεγονός έτσι και αυτή την φορά δίνει δυναμικό παρόν το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης 'Ηρακλής' που συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία η "Όρος Οίτη" , ο Δήμος Λαμιέων και ο  ''Σύλλογος δρομέων Φθιώτιδας Τραχίνα''
Ο αγώνας θα γίνει στην ιστορική Υπάτη και τα Λουτρά Υπάτης, στους πρόποδες της Οίτης !
Το Team του ballad center θα δώσει την ευκαιρία σε όλους του αθλητές να πραγματοποιήσουν κατά τον τερματισμό τους ένα δυνατό και αναγκαίο πρόγραμμα διατάσεων .
Πρόκειται για έναν αρκετά δύσκολο αγώνα καθώς στα 42,3 χιλιόμετρα παρουσιάζει 3100 μέτρα θετικής υψομετρικής ανάβασης. Αξίζει να αναφερθεί ότι η διαδρομή διέρχεται από τις τρεις ψηλότερες κορυφές του βουνού. Αυτό αποζημιώνει τους αθλητές καθώς έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την εξαιρετική θέα ολόκληρης της κεντρικής Ελλάδας. Φυσικά τους δίνεται και η δυνατότητα να γνωρίσουν τη σπάνια βιοποικιλότητα της Οίτης.

Σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε τον τερματισμό των αθλητών στο βουνό των λουλουδιών και του Ηρακλή σε έναν αγώνα που διεξάγεται για 9η συνεχή χρονιά «Μαραθώνιος Οίτης Ηρακλής 2015»

Γυμναστήριο '' ballad center ''
Καραμανλή 22 Λαμία
Τηλ: 22310 47840 - 6907226426

Web:www.balladcenter.com
facebook: https://www.facebook.com/balladcenter.GYM.LAMIA.GYMNASTHRIO.GYMNASTIRIO
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCweyn4jlXrhnq1Ti0QdkOeQ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου