Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ITI EPIC 2015, η ώρα πλησιάζει !

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το 2015 έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν μέχρι και τις 18/5. Όσοι εγγραφούν μάλιστα μέχρι τις 15/4 θα έχουν και μία έκπτωση 25 με 30% στο κόστος συμμετοχής τους.
Στις 24 Μαΐου θα δοθεί η εκκίνηση του φετινού Iti Epic στην Παύλιανη! It’s you against the mountain και φέτος, και μετράμε ήδη αντίστροφα για το μεγαλύτερο mtb γεγονός της χρονιάς! Και οι δύο διαδρομές του Epic 62&34 χιλιομέτρων, παρουσιάζουν βελτιώσεις σε σχέση με το 2014, περιέχουν και οι δύο ένα νέο εκπληκτικό κομμάτι μέσα στο φαράγγι της Συντονίκης, με την μικρή διαδρομή επιπλέον να παρουσιάζει λιγότερες θετικές υψομετρικές διαφορές σε σχέση με το παρελθόν.

Iti Epic 2015 Κάντε την εγγραφή σας εδώ


Kαι μία νέα διαδρομή για rookies στο ITI EPIC 2015! Μοναδικά τοπία στη νέα διαδρομή των 19 χιλιομέτρων που προλαβαίνει όμως να σκαρφαλώσει πάνω από τα 1500μ υψόμετρο! Με αραιά απλωμένα τα 580μ της θετικής υψομετρικής διαφοράς της και χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες, είναι ιδανική για τους λιγότερο μυημένους στο άθλημα ή τους μικρότερους σε ηλικία.

Σημείωση : Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εγγραφή σας , πατήστε εδώ για οδηγίες.

Πηγή itiepic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου