Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τραχίνα» στο NowWeMove 2014 !


Ο Αθλητικός Σύλλογος “Τραχίνα”, κάνοντας πράξη την προώθηση της αθλητικής δραστηριότητας, της σωματικής αλλά και πνευματικής  ανάπτυξης, ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην εβδομάδα MOVE, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας NowWeMove !
Η εβδομάδα MOVE, είναι μια νέα Ευρωπαϊκή εκστρατεία που εστιάζει στα οφέλη της     σωματικής άσκησης. Μία πανευρωπαϊκή εκστρατεία που κινητοποιεί δεκάδες εθελοντές να         διοργανώσουν εκδηλώσεις και να προωθήσουν δυναμικά τη φυσική άσκηση σε όλη την Ευρώπη.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό κι εκπέμπει ένα σαφές μήνυμα: Υπάρχει μία μορφή άθλησης για όλους!  Η Εβδομάδα MOVE είναι μέρος της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας NowWeMove. Το όραμα είναι να έχουμε 100 εκατομμύρια Ευρωπαίους να δραστηριοποιούνται στον αθλητισμό και τη σωματική δραστηριότητα μέχρι το 2020. 

Η Ευρωπαϊκή Εκστρατεία NowWeMove με κορυφαίο γεγονός την εβδομάδα MOVE προτάθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ ως υποψήφια για βραβείο στην κατηγορία Εκστρατεία της Χρονιάς, απόδειξη για την επιτυχία που συγκέντρωσε 1257 εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη από 600 διοργανωτές MOVE, συγκεντρώνοντας κατ' εκτίμηση 12.500 εθελοντές και 500.000 πολίτες.  
Η επόμενη εβδομάδα έχει ανακοινωθεί για το 2014. Από 29 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου 2014, η εβδομάδα MOVE θα ενώσει για άλλη μια φορά την Ευρώπη για να γιορτάσει και να  προωθήσει τον αθλητισμό και τη σωματική δραστηριότητα.

 Στα πλαίσια αυτά ο σύλλογος «ΤΡΑΧΙΝΑ» σύντομα θα ανακοινώσει τον τρόπο συμμετοχής του αλλά και τις δράσεις τις οποίες προτίθεται να διοργανώσει .


Για τον σύλλογο «Τραχίνα»
Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου