Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Αύριο τα εγκαίνια του γραφείου Lamia Run Festival !

Την εκκίνηση του Lamia Night & Run θα δώσει η Χρυσή Ολυμπιονίκης του 2004 στην Αθήνα, Αθανασία Τσουμελέκα.
Οι συμμετοχές μέχρι την Παρασκευή έφταναν τις 500 και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό ενώ έχουμε ακόμα ένα μήνα μέχρι την ολοκλήρωσή τους.
Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές λόγω της μεγάλης ζήτησης για τα δέκα (10) χιλιόμετρα του Lamia Night & Run (12 Απριλίου 2014), οι εγγραφές θα κλείσουν στις οκτακόσιες (800).
Για τον αγώνα των τριών (3) χιλιομέτρων δεν θα υπάρξει όριο. Φαίνεται ότι φέτος θα γίνει το αδιαχώρητο και η Λαμία θα γεμίσει από κόσμο.


Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι προετοιμασίες και για τον αγώνα Salomon Lamia City Trail 2014, που θα γίνει ένα μήνα αργότερα και συγκεκριμένα στις 11 Μαΐου.

Το ρεπορτάζ λέει και γι΄αυτόν τον αγώνα θα καταφθάσουν στη Λαμία μεγάλα ονόματα του αθλητισμού, ίσως και Ολυμπιονίκης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία για τις εγγραφές ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Κώστα Αποστολόπουλο στο 6936763626 ή στο Email. lamiarun@gmail.com

Αύριο Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του γραφείου - Πρόσκληση – Εγκαίνια Γραφείου Lamia Run Festival

<< H Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) "ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ" σας προσκαλεί τη Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014, ώρα 19:00 μ.μ. στα εγκαίνια του γραφείου της που άνοιξε για το Lamia Run Festival 2014. Ευρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη, αρ. 35, πλησίον της πλατείας Πάρκου, στη Λαμία.>>

www.lamiarunfestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου