Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για Hercules Mountain Marathon και Farmakides Trail!

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 19/9/2021, είναι  η τελευταία ημέρα εγγραφών και πληρωμών, για τον Hercules Mountain Marathon αλλά και για την entry διαδρομή,  Framakides Trail 6.4 χλμ.  Από τη Δευτέρα, 20/9/2021, δεν θα είναι δυνατή νέα εγγραφή αλλά ούτε και πληρωμή, μιας και δεν θα την υποστηρίζει το σύστημα. 

Εκτός από τον προγραμματισμό της διοργάνωσης, ο οποίος, απαιτεί αρκετό χρόνο προετοιμασίας, υπάρχουν και οι υγειονομικοί λόγοι, που επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες. Στο πλαίσιο αυτό, ζητάμε και τη δική σας κατανόηση, τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα και τις διαδικασίες που επιβάλλεται να εφαρμοστούν. 

Ολοκληρώστε λοιπόν το συντομότερο την εγγραφή σας και ελάτε να τρέξετε, στα μαγευτικά μονοπάτια της Οίτης, ένα Ορεινό σύμπλεγμα, σπάνιας βιοποικιλότητας που απειλείται  από την αλόγιστη ανθρώπινη δραστηριότητα και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. 

Οι συμμετέχοντες, στη φετινή 15η διοργάνωση του Hercules Mountain Marathon, θα παραλάβουν δυο αναμνηστικά της  εταιρείας Dynafit, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον αθλητικό εξοπλισμό. 

Ένα τεχνικό T-Shirt και ένα καπέλο, της ομώνυμης εταιρείας, θα σας περιμένουν στη γραμματεία του αγώνα, από το Σάββατο, 25/9/2021. 

Για την εγγραφή σας εδώ : https://herculesmarathon.gr/eggrafesmenu

Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου