Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Σύλλογος Τραχίνα : «Όλοι Μαζί μια Αγκαλιά» και στον εθελοντισμό !

Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα» ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και του Δήμου Λαμιέων, συμμετείχε στη Ημερίδα Εθελοντισμού «Όλοι Μαζί μια Αγκαλιά» που διοργανώθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων. Ο Σύλλογος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει πέραν από το κύριο έργο του, τις παράλληλες δράσεις του οι οποίες επεκτείνουν τοη δράση του πέραν από τα στενά αθλητικά όρια.

 

Μέσα από μία μεστή παρουσίαση ο Σύλλογος έκανε γνωστό στους παριστάμενους την δυναμική του με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και την προστασία των ορεινών μονοπατιών γεγονός που εξασφαλίζει την προσβασιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στα βουνά που περιβάλλουν την πόλη μας. Επίσης, παρουσίασε ένα συνολικό δείγμα των δράσεων κοινωνικής ευαισθησίας, το αποτέλεσμα των οποίων αφήνει αδρό το αποτύπωμα του συλλόγου στα δρώμενα της περιοχής μας.
 Η απήχηση από τους λοιπούς συλλόγους ήταν δεδομένη, αφού όπως τόνισε ο Πρόεδρος, Νίκος Αντωνίου με τους περισσότερους συλλόγους που έδωσαν το παρόν, η «Τραχίνα» έχει δώσει πολλές φορές τον καλό αγώνα της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο και της αλληλεγγύης μεταξύ των συνανθρώπων.

Μέσα από μία διαδραστική διαδικασία, όλοι οι συμμετέχοντες, αντάλλαξαν απόψεις, έκαναν γνωστό το έργο τους και έθεσαν κοινούς στόχους και επιδιώξεις. Με αυτό τον τρόπο η περιοχή μας απέκτησε μία σημαντική δεξαμενή δυναμικής, η οποία με τον κατάλληλο συντονισμό έχει τη δυνατότητα να επιτύχει θεαματικά αποτελέσματα για τον τόπο και την τοπική κοινωνία. Την παρουσίαση του συλλόγου μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ….(σύνδεσμος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου