Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ο Σύλλογος «Τραχίνα» , σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Πορτογαλία.

Ο Σύλλογος δρομέων Φθιώτιδας η «Τραχίνα» , σας ενημερώνει ότι θα συμμετάσχει στο 5ήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώνεται από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus +  (Πρόγραμμα της ΕΕ για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό ) στην Πορτογαλία , από 12 έως 16 Μαρτίου .
Ο εκπρόσωπος του συλλόγου , Γιώργος Χρυσικός, θα μεταβεί στην Πορτογαλία, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τη δυνατότητα ένταξης και  χρήσης προγραμμάτων που αφορούν σε αθλητικές δραστηριότητες , οι οποίες είναι το αντικείμενο του συλλόγου.
Αξίζει να σημειωθεί δε , ότι από τους 29 συμμετέχοντες  από όλη την Ευρώπη, η μοναδική Ελληνική εκπροσώπηση είναι από τον σύλλογο «Τραχίνα» .

Ακολουθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος , στην οποία ο σύλλογός μας ανταποκρίθηκε.

«Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus + για τη Νεολαία, ανακοινώνει ότι από 12 έως 16 Μαρτίου 2015 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Πορτογαλία με τίτλο “APPETISER – an introduction on how to use Erasmus + Youth in Action Programme for International Youth Work”.
Στόχος του σεμιναρίου είναι να αναπτυχθούν οι έννοιες της διεθνούς συνεργασίας, της μη τυπικής μάθησης και της διαπολιτισμικότητας, ώστε οι φορείς να αποκτήσουν εμπειρία στο Πρόγραμμα της Ε.Ε Erasmus + στον τομέα της Νεολαίας και να μπορέσουν να υλοποιήσουν δράσεις στο πλαίσιο του.
Στο εν λόγω σεμινάριο καλούνται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων, μέλη οργανώσεων νεολαίας, οι οποίοι έχουν ελάχιστη εμπειρία στο Πρόγραμμα της Ε.Ε. «Erasmus + στον τομέα της Νεολαίας».
Σημειώνεται ότι το σεμινάριο απευθύνεται μόνο σε εκπροσώπους/μέλη φορέων.
Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από την Εθνική Υπηρεσία της Πορτογαλίας στο 100% ενώ η μετακίνηση θα καλυφθεί στο 95% από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+/ Youth.
Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.
Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να βρουν περαιτέρω πληροφορίες και να υποβάλουν την αίτησή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/appetiser-an-introduction-on-how-to-use-the-erasmus-youth-in-action-programme-for-international-youth-work.4556/ το αργότερο μέχρι την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου