Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Ανόπαια Ατραπός 2023 : Κλήρωση δώρων από το BORNTORUN!

Για τον 12ο Ορεινο αγώνα Ανόπαια Ατραπός, το κατάστημα BORNTORUN (Αγησιλάου 36 ΓΛΥΦΑΔΑ), μεγάλος χορηγός του αγώνα και εξειδικευμένο κατάστημα σε οτιδήποτε σχετίζεται με το τρέξιμο,  προσφέρει ως δώρο, αθλητικά είδη, ένδυσης, υπόδησης και διατροφής, με κλήρωση μεταξύ των αθλητών που θα λάβουν μέρος στον αγώνα.

Με τον τερματισμό σας, θα ξέρετε αν είσαστε εσείς, ένας η μια από τους τυχερούς/ρες, που θα πάρουν τα παρακάτω δώρα.




Joe Nimble NimbleToes Trail Addict

Μετά το ντεμπούτο μας στο trail running πέρυσι, τώρα προχωρήσαμε άλλο ένα μεγάλο βήμα παραπέρα με την αδιάβροχη έκδοση του Trail Addict και όχι μόνο βελτιώσαμε το σύστημα κορδονιών και την τσέπη αποθήκευσης του, αλλά και ανταποκριθήκαμε στις υψηλές απαιτήσεις του τρεξίματος μονοπατιού ακόμα περισσότερο όσον αφορά το υλικό και δεξιοτεχνία. Η ενσωματωμένη μεμβράνη διασφαλίζει ότι τα πόδια σας παραμένουν στεγνά όταν βρίσκεστε έξω, διατηρώντας παράλληλα ένα ευχάριστο κλίμα στα πόδια. 

Περισσότερα, στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος εδώ 



Nike Windrunner Trail Running Jacket 

Το αδιάβροχο αντιανεμικό Nike Trail Running Windrunner προσφέρει ελαφρύ, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες ύφασμα και κουκούλα για κάλυψη στα χιλιόμετρα που κάνετε στα μονοπάτια. Trail runners βοήθησαν την ΝΙΚΕ να το σχεδιάσει για τις off–road διαδρομές, με πολλές τσέπες και γάντια που μπορούν να αποθηκευτούν όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Περισσότερα, στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος εδώ 



T8 – Men’s Iced Tee

Τεχνικό T-shirt της εταιρείας Borntorun


Περισσότερα, στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος εδώ 




Tailwind Nutrition Rebuild/Recovery

Το Tailwind Rebuild είναι το πρώτο ποτό για αναδόμηση και αποκατάσταση του αθλητή. Βασίζεται σε άριστη οργανική πρωτεΐνη ρυζιού την οποία συμπληρώνουμε με αμινοξέα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε υδατάνθρακες, μερικά υγιή λίπη από γάλα καρύδας, και ακριβώς τη σωστή ποσότητα ηλεκτρολυτών. Τίποτα δεν θα αναδομήσει τους μυς σας πιο αποτελεσματικά, αποκαθιστώντας την ενέργεια σας γρηγορότερα, κάνοντας σας να νιώθετε καλύτερα πιό γρήγορα.

Περισσότερα, στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος εδώ 



Tailwind Nutrition – CAFFEINATED ENDURANCE FUEL

Δεν χρειάζονται πια τζελ, ισοτονικά ή άλλα προϊόντα…

Το Tailwind Endurance Fuel με καφεΐνη, δίνει τους απαραίτητους ηλεκτρολύτες, θερμίδες και ενυδάτωση για πολύωρη άσκηση. Επιπλέον παρέχει 35mg καφεΐνης ανα 100 θερμίδες. Η καφεΐνη αποδεδειγμένα ενισχύει την προσπάθεια μας κατα τη διάρκεια αθλημάτων υψηλής έντασης – ενεργητικότητας και αθλημάτων αντοχής.


Περισσότερα, στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος εδώ 


Σημείωση :

Για τα είδη υπόδυσης και ένδυσης, θα υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής στο Νο, η στο φύλο, από το κατάστημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου