Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Έγινε η Γενική συνέλευση και η κοπή πίτας του συλλόγου Τραχίνα.

Έγινε χθες Κυριακή, η Γενική απολογιστική συνέλευση καθώς και η κοπή της πίτας του συλλόγου Τραχίνα, παρουσία δεκάδων μελών και φίλων, στον φιλόξενο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου Λαμιέων.

Σε ένα ζεστό περιβάλλον, κυριολεκτικά και μεταφορικά, έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, αναφέρθηκαν οι προτεραιότητες για το τρέχον έτος, αλλά, ακούστηκαν και οι απόψεις και προτάσεις των μελών, οι οποίοι, τίμησαν με την παρουσία τους το κάλεσμα του συλλόγου.

Στα πλαίσια της Γενικής συνέλευσης, έγινε και η κοπή της πίτας, με την τυχερή Νατάσα Παπαδημητρίου, να κερδίζει την δωροεπιταγή των εκατό ευρώ, καθώς και ένα βιβλίο, προσφορά του φίλου και μέλους του συλλόγου Στέφανου Σταμέλλου, με προτάσεις και παρεμβάσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, από το 1991, έως το 2018.

Τέλος, με τη λήξη των εργασιών της Γενικής συνέλευσης, προσφέρθηκαν εδέσματα, αναψυκτικά και κρασί, ενώ δόθηκε η ευκαρία, σε χαλαρό κλίμα, να  γίνει συζήτηση μεταξύ μελών και φίλων, με φόντο την αγωνιστική δραστηριόττα που θα ακολουθήσει.

Με τις καλύτερες ευχές για υγεία και δημιουργικότητα.

Το ΔΣ






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου