Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με το τμήμα Φυσικοθεραπείας, συμμετέχει στον 11ο Ορεινό αγώνα : Ανόπαια Ατραπός.

 Για άλλη μία χρόνια οι Φοιτητές Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα συμμετέχουν στον  Ορεινό Αγώνα τρεξίματος «Ανόπαια Ατραπός». Την Κυριακή 1 Μαΐου 2022 στις Θερμοπύλες με την οργάνωση ειδικού περιπτέρου στον τερματισμό της διαδρομής, στον προαύλιο χώρο του Καινοτόμου Μουσείου Θερμοπυλών, θα υποστηρίξουν την 11η διοργάνωση του συλλόγου δρομέων Φθιώτιδας Τραχίνα. 

"Ο Ορεινός αγώνας “Ανόπαια Ατραπός”, είναι σε συνδιοργάνωση με τον δήμο Λαμιέων, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και του Ο.Π.Α.Σ.Τ.Ε, ενώ  συμμετέχουν εθελοντικά φορείς και πλήθος εθελοντών ατομικά. "

Οι αθλητές μετά τον τερματισμό τους θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και αποθεραπείας με ειδικές τεχνικές αθλητικής φυσικοθεραπείας από τους φοιτητές υπό την επίβλεψη των καθηγητών που θα τους συνοδεύουν. 


Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε προσωπική αξιολόγηση με ειδικές λειτουργικές δοκιμασίες (ελαστικότητας κάτω άκρων, εμβιομηχανικών αποκλίσεων όπως πρηνισμό, στροφή ισχίου κλπ) καθώς και με συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολόγιου για τον καθορισμό παραγόντων πρόκλησης τραυματισμών και να γίνει συμβουλευτική για την πρόληψη τους. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου