Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Let’s Do It Greece , από τον Σύλλογο «Τραχίνα» στις Θερμοπύλες !


Ο Σύλλογος  δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα», πιστός στο ραντεβού του , όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος , τη Δευτέρα, 1η Απριλίου  θα συμμετάσχει στην πανευρωπαϊκή καμπάνια εθελοντικού καθαρισμού Lets Do It Greece .
Ο Σύλλογός μας, στα πλαίσια της «υιοθεσίας» του ιστορικού χώρου, του Μνημείου του Λεωνίδα, των Θερμοπυλών, κάνει συχνές επισκέψεις κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς , αλλά συμμετέχει ενεργά και την εβδομάδα,  που  εκατοντάδες χιλιάδες  εθελοντές , συντονίζονται , με μοναδικό σκοπό, τη διάδοση της συνεργασίας και του εθελοντισμού.
Στο πλαίσιο αυτό, απευθύνουμε κάλεσμα , σε όλους τους φίλους του συλλόγου, σε συλλόγους η ομάδες πολιτών που θέλουν να βοηθήσουν στη διάδοση του εθελοντισμού, για κοινή εξόρμηση, επικοινωνώντας , στο e-mail  : anopaia.trahina@gmail.com , η στο τηλέφωνο, 6937378138, έτσι ώστε ο συντονισμός, να γίνει από κοινού.
Ραντεβού λοιπόν, τη Δευτέρα, 1η Απριλίου  και ώρα 15:30, το απόγευμα, στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας ( μπροστά στο αεροπλάνο ) για να πάμε όλοι μαζί.

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου