Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

"Ανόπαια Ατραπός" 2016 : Μεταγωνιστικό δελτίο.

Με μεγάλη επιτυχία , τόσο από πλευράς συμμετοχών αλλά και οργανωτικά, διεξήχθη χθες ο 7ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος «Ανόπαια Ατραπός» , από τον Σύλλογο «Τραχίνα» , μέλος της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α-Υ .
Ο Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος του Συλλόγου "Τραχίνα" με χορηγό τη Dynafit και  ο Θανασιάς Γιάννης του Α.Σ Διόνυσος Αμφίκλειας με τον    Καραλή Ηλία του Συλλόγου ΤΟ.ΣΥΝ Αμφίκλειας ,   είναι οι τρεις πρώτοι άντρες  νικητές . Στις γυναίκες Χουρίδου Ιωάννα της K1 Arena Sky Woman Running Tem , πρώτη , για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά , με τις Αδάμ Ζωή , επίσης της Skywoman Running Team και Σβεντζούρη  Αρετή του Συλλόγου All Terrain Runners, να καταλαμβάνουν τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.
Οι έγκυρες εγγραφές έκλεισαν   στις 288,  δικαιώνοντας την προσπάθεια των διοργανωτών στα πλαίσια της αναβάθμισης και προβολής του αγώνα.  Από αυτούς 260 βρέθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης και με σύμμαχο τον ιδανικό καιρό αλλά και την πολύ καλή κατάσταση του μονοπατιού, τερμάτισαν όλοι επιτυχώς , γρηγορότερα από κάθε άλλη χρονιά.
Στο πλαίσιο των ειδικών βραβεύσεων που έχει καθιερώσει ο Σύλλογος, φέτος τιμήθηκε και το μέλος του Συλλόγου  «Τραχίνα» , πρώην Πρόεδρος αλλά και Σπαρταθλητής ,με  το ρεκόρ των 12 συνεχόμενων τερματισμών σε Σπάρταθλο , Ευάγγελος Απολλώνιος Γκόγκος.

Επίσης , σας ενημερώνουμε ότι , οι φωτογραφίες και τα αποτελέσματα , έχουν αναρτηθεί ήδη στη σελίδα του Συλλόγου, http://trahina-runners.blogspot.gr/ αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/groups/57682720742/   )
Για όσους θέλουν τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση, μπορούν να τις «κατεβάσουν»  δωρεάν, από τον φάκελο Dropbox του Συλλόγου  πατώντας εδώ   


Τέλος, ευχαριστούμε θερμά, όλους τους εθελοντές , τους χορηγούς αλλά και τους υποστηρικτές του αγώνα, χωρίς τη βοήθεια των οποίων , το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο.

Δήμος Λαμιέων
Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών
Δασαρχείο Λαμίας
Ασφάλεια αγώνα μεταξύ 4ου και 5ου Σταθμού, δίκτυο επικοινωνιών και κάλυψη 5ου Σταθμού τροφοδοσίας
Λέσχη Εφέδρων Καταδρομέων Στερεάς Ελλάδας. ( Λ.Ε.Κ )
Κάλυψη Πρώτων Βοηθειών
Γωγώ Ανάγνου ( Νοσηλεύτρια )
Ασφάλεια αγώνα
Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας
Κάλυψη 1ου Σταθμού τροφοδοσίας
3ο  Γενικό Λύκειο Λαμίας και 3ο Γυμνάσιο Λαμίας
Κάλυψη 2ου Σταθμού τροφοδοσίας
Ποδηλατικός Άθλος Ρούμελης
Κάλυψη 4ου Σταθμού τροφοδοσίας
Πολιτιστικός Σύλλογος Ανάβρας "Το Ελαφοβούνι»


Επόμενο ραντεβού την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στον 8ο Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος «Ανόπαια Ατραπός»


Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή




























2 σχόλια:

  1. Τέλειος ο αγώνας.Ραντεβού του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για τη διοργάνωση του αγώνα, πολύ ωραια ήταν. Θα θελα να μάθω αν αναμένονται και άλλες φωτογραφίες κ βίντεο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Κατερίνα Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή