Τελευταία νέα του συλλόγου μας

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ο πρόεδρος του συλλόγου “Τραχίνα” Νίκος Αντωνίου μας “ταξιδεύει” στους Ορεινούς Αγώνες Δρόμου!

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9 και την εκπομπή “Σέντρα και Γκολ” με τον Παναγιώτη Κατσώνη ο πρόεδρος του συλλόγου Δρομέων και Αθλημάτων μεγάλης Διάρκειας η Τραχίνα, Νίκος Αντωνίου.

 Ακούστε εδώ , το πρώτο ημίωρο της εκπομπής

 

 Η έξαρση που υπάρχει στην χώρα μας στους ορεινούς αγώνες δρόμου απο το 2007 και μετά (απο 10 αγώνες φτάσαμε αισίως στους 129 μέσα σε λιγότερο από μια 10ετία) δημιούργησε ανάγκες για αυτούς που θέλουν να… αποδράσουν στο βουνό κάνοντας παράλληλα την φυσιολατρεία τους και αθλητισμό.
 Ο σύλλογος Δρομέων και Αθλημάτων μεγάλης Διάρκειας Τραχίνα, δημιουργήθηκε στην περιοχή μας το 2008 και έκτοτε είναι ιδιαίτερα ενεργός στο κομμάτι των ορεινών αγώνων -και όχι μόνο- με την διοργάνωση δύο αγώνων κάθε χρόνο στην περιοχή μας. Την ιστορική “Ανόπαια Ατραπός” η οποία φέτος διοργανώνεται στις 8 Μαϊου και τον Ηρακλή που γίνεται στα βουνά της Οίτης.

 Ακούστε εδώ το δεύτερο ημίωρο της εκπομπής

 

Στην συνέντευξη του Νίκου Αντωνίου θα ακούσετε τι απαιτείται για να γίνει κάποιος ενεργός αθλητής Ορεινών Αγώνων, τις δράσεις του συλλόγου Τραχίνα, την συμμετοχή των αθλητών του συλλόγου στους μεγαλύτερους αγώνες στην Ελλάδα και όχι μόνο καθώς και τι μπορεί να προσφέρει στην περιοχή μας το συγκεκριμένο άθλημα.
Φυσικά θα αποκτήσετε και μια σφαιρική εικόνα για το άθλημα που γνωρίζει τεράστια άνθηση στην χώρα μας την τελευταία 10ετία.

Πηγή : sportreport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου